Pregătirea examenului

Centrul nostru este cel mai bun centru de pregătire pentru examene din Republica Moldova și primul centru care oferă cursuri de pregătire Cambridge în țara. Oferim cursuri individuale, semi-individuale și în grup pentru întreaga gamă de examene Cambridge (Young Learners, A2 Key, B1 Preliminary, B2 First, C1 Advanced, C2 Proficiency), precum și cursuri pentru pregătirea IELTS.

Înainte de a vă înscrie la un curs, va trebui să susțineți un test de plasament pentru a vă asigura că aveți nivelul necesar pentru examenul la care doriți să vă înregistrați. O să vă ajutăm să găsiți un curs cu un orar potrivit și voila! — sunteți deja la jumătate de cale.

Cu siguranță urmarea unui curs de pregătire pentru examenul Cambridge va crește foarte mult șansele dvs de reușită. Profesorul împreună cu dvs va lucra asupra mai multor parți componente ale examenului, la gestionarea timpului  și va oferi sfaturi suplimentare pentru gramatică sau vocabular!

Fiind bine pregătit pentru examen veți crește șansele de a promova examenul datorită căruia veți fi scutit de la Bacalaureat (BAC).

Aici găsiți prețurile cursurilor noastre de pregătire pentru examene: