Trimiterea rezultatului către o instituție

Dacă ați susținut unul dintre examenele noastre și doriți să împărtășiți rezultatele dvs cu o anumită organizație, puteți face acest lucru prin intermediul site-ului web Candidate Results Online.

Pentru a  împărtăși rezultatele, va trebui să vă înregistrați folosind numărul dvs de identificare și numărul secret. Dacă ați pierdut sau nu ați primit niciodată numărul de identificare și numărul secret, vă rugăm să ne contactați.

1.

Va fi necesar să vă conectați la portalul Rezultatul Candidatului cu numărul de identificare și parola pe care ați creat-o în momentul înregistrării.

2.

După ce v-ați conectat la contul dvs faceți clic pe Trimiteți rezultatul meu.

3.

Mai întâi va trebui să vă conectați la portalul Rezultatul Candidatului cu numărul dvs de identificare și parola ați creat-o în momentul înregistrării.

Dacă vă apare o listă de organizații cu același nume (de exemplu Kings College), asigurați-vă că selectați organizația corectă din țara/orașul relevant (de exemplu Kings College – Cambridge).

Puteți vedea rezultatele dvs. (citite/necitite) navigând la pagina cu rezultate partajate:

Ce să faci dacă instituția dvs nu este pe listă?

Dacă organizația la care dvs aplicați nu apare în listă, este posibil să nu aibă încă un cont. Le puteți trimite o invitație căutând numele organizației și apoi făcând clic pe Trimiteți o invitație.
Va fi necesar să aveți adresa  de e-mail a organizației și site-ul web pentru a le trimite invitația.