Investigarea rezultatelor și contestația

Information for Cambridge Assessment English candidates who are unhappy with their exam results

Dacă nu sunteți de acord cu rezultatul dvs de la examen și aveți întrebări  cu referire la rezultatele dvs, vă rugăm să ne contactați pentru explicatii. Dacă în continuare  nu veti fi de acord cu rezultatele, putem trimite o solicitare la Results Enquiry  din numele dvs.

Există două etape în acest proces.

  • Etapa 1 – O verificare completă. Cambridge Assessment English va verifica dacă toate notele de pe foaia de examen au fost corect numărate, pentru a se asigura că nu s-au comis erori la calcularea notei finale. În această etapă, punctajul de la examen nu se va modifica.
  • Etapa 2 – O verificare completă a tuturor lucrărilor*. Dacă nu veți fi de acord cu rezultatul după finalizarea primei etape, Cambridge Assessment English va lăsa ca un examinator să vă evalueze din nou întregul examen**.

Va fi necesar să trimitem Results Enquiry din numele dvs și o să vă ajutam pe parcursul întregului proces. Există o taxă pentru fiecare etapă, care va fi rambursată dacă se vor face modificări asupra rezultatului dvs. La centrul nostru puteți solicita informații despre costurile și perioada pentru Results Enquiry. Nu acceptăm solicitări la telefon, toată informația o veți primi personal la centrul nostru, după ce ați efectuat plata pentru Etapa corespunzătoare. 

Mai multe informații despre Results Enquiries și Appeals pot fi găsite aici.

Vă rugăm să rețineți că punctajul dvs. poate scădea și poate crește în urma procesului Results Enquiry.

Vă rugăm să rețineți că punctajul dvs. poate scădea și poate crește în urma procesului Results Enquiry.

Pentru a solicita Results Enquiries este un termin limită, deci va fi necesar să ne contactați cât mai curând posibil după ce primiți rezult.

*Proba orală nu este posibil să fie re-evaluată.

**Solicitarea nu este valabilă pentru  A2 Key (KET)A2 Key for Schools (KET for Schools) and the Teaching Knowledge Test (TKT)

Articolul se refera la următoarele examene Cambridge English: