Certificate pierdute sau deteriorate

Dacă ați pierdut certificatul

Dacă ați susținut examenul Cambridge English sau Teaching Qualification, dar ați pierdut certificatul, puteți solicita Certifying Statement de la Cambridge English.

Certifying Statement conține toate informațiile de pe certificatul dvs original, este validat de Cambridge English și poate fi folosit ca dovadă oficială a rezultatelor dvs – atunci când doriți să aplicați la universitate, de exemplu.

Pentru a solicita Certifying Statement, vă rugăm să completați cu atenție formularul online:

Pentru a plăti cu cardul de credit/debit, completați acest formular online.

Formularul vă oferă informația despre costul și durata procedurii. Dacă aveți nevoie cât mai urgent de Certifying Statement, puteți selecta serviciul rapid și cererea dvs va fi procesată în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea confirmării de plată. Există o taxă suplimentară pentru acest serviciu.

Certifying Statement este singurul serviciu de înlocuire a certificatelor pe care îl oferim. Din păcate, nu putem oferi o altă copie a certificatului dvs sau o copie digitală.

Dacă certificatul dvs este deteriorat

Dacă certificatul dvs. a fost deteriorat, putem emite o copie duplicat doar dacă:

  • – Certificatul original (deteriorat) este returnat centrului dvs de examen.
  • – Se plătește taxa corespunzătoare. Vă vom confirma această taxă.
  • – Cererea se face în cel mult cinci ani de la eliberarea certificatului. În caz contrar, va fi necesar să solicitațați Certifying Statement (vedeți mai sus).

Doar centrul de examen poate solicita o copie a certificatului în numele dvs. Contactați-ne prin e-mail sau la numărul de telefon +373 22 23 20 07 pentru mai multe informații.

Dacă ați primit certificatul, dar numele dvs. este scris incorect, vă rugăm să consultați acest articol pentru informații despre ce este necesar să faceți.

Puteți găsi mai multe informații privitor la procedurile noastre pentru certificatele pierdute sau deteriorate, inclusiv taxele, pe site-ul nostru aici.