Examene

Centrul nostru oferă întreaga gamă de calificări Cambridge English, pentru studenți și profesori.
Dacă doriți să cunoașteți ce examen vi se potrivește, citiți informația de mai jos:

A2 Key (KET)

A2 Key, sau Key English Test (KET), este o calificare pentru nivelul începător, care demonstrează că puteți utiliza limba engleză în situații simple. Examenul testează toate cele patru competențe - citit, scris, ascultat și vorbit. Calificarea vă oferă încrederea pentru a continua studiile pentru următoarele examene la un nivel mai avansat, cum ar fi PET și FCE.

A2 Key for Schools (KET fS)

A2 Key for Schools este același nivel pe scara CEFR ca și A2 Key, dar conținutul examenului este destinat elevilor de vârstă școlară. Examenul este un pas logic în studierea limbii engleze după calificările noastre Cambridge English destinate tinerilor și copiilor.

B1 Preliminary (PET)

B1 Preliminary este o calificare care demonstrează că puteți stăpâni elementele de bază ale limbii engleze și aveți abilități lingvistice practice pentru utilizarea de zi cu zi. Examenul este un pas logic în studierea limbii engleze, fiind situat între A2 Key și B2 First. Susținerea acestui examen vă va ajuta să progresați mai ușor la B2 First.

B1 Preliminary for Schools (PET fS)

B1 Preliminary for Schools este același nivel pe scara CEFR ca și B1 Preliminary, dar conținutul este destinat elevilor de vârstă școlară. Examenul este un pas logic în studierea limbii engleze, fiind situat între A2 Key for Schools și B2 First for Schools și vă va ajuta să progresați la FCE.

B2 First (FCE)

B2 First, cunoscut ca și First Certificate in English (FCE), este o calificare la nivelul intermediar. Acest nivel demonstrează că puteți utiliza limba engleză în scris și în comunicarea de zi cu zi în scopuri de serviciu sau studii. Examenul este recunoscut pentru bacalaureat și vă permite să fiți scutit de la examenul de limbă engleză.

B2 First for Schools (FCE fS)

Calificarea B2 First for Schools este același nivel pe scara CEFR ca și B2 First, doar conținutul este destinat elevilor de vârstă școlară. Examenul este recunoscut pentru bacalaureat și vă permite să fiți scutit de la examenul de limbă engleză. De asemenea, este o modalitate excelentă de a vă pregăti pentru examenul CAE.

C1 Advanced (CAE)

Cererea de a cunoaște engleza la un nivel avansat este în creștere în întreaga lume. Certificatul C1 Advanced este recunoscut la nivel mondial de mii de organizații și instituții. Acest examen este recunoscut și pentru bacalaureat și vă permite să fiți scutit de la examenul de engleză.

C2 Proficiency (CPE)

Calificarea C2 Proficiency demonstrează că puteți stăpâni engleza la un nivel excepțional. Demonstrează că puteți comunica fluent și cu terminii unui vorbitor nativ. Acest examen este recunoscut și pentru bacalaureat și vă permite să fiți scutit de la examenul de engleză.

Young Learners

Young Learners este o serie de calificări Cambridge English destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani (școala primară și gimnaziu). Acesta include trei examene: Pre A1 Starters, A1 Movers și A2 Flyers. Aceasta este cea mai bună modalitate pentru copii de a începe să studieze limba engleză.

CELTA

CELTA este cea mai recunoscută calificare de predare a limbii engleze din lume. Este calificarea care este solicitată cel mai des de către angajatori; trei din patru locuri de muncă solicită calificarea CELTA. Cursurile cu normă întreagă în prezențial CELTA sunt disponibile exclusiv la centrul nostru.

Teaching Knowledge Test (TKT)

TKT este o serie de calificări de predare care vă testează cunoștințele în domenii specifice ale predării limbii engleze. Examenul este o modalitate rentabilă de a obține o calificare recunoscută la nivel internațional. Puteți obține calificarea chiar dacă nu aveți experiență în predare.

Delta Module One

Delta Module One oferă o bază teoretică pe care o puteți utiliza în predarea limbii engleze într-o varietate de contexte. Examenul vă permite să reflectați asupra propriei experiențe de predare prin prisma perspectivelor istorice și contemporane în domeniul predării limbii engleze.