Rezultatul examenului dvs. online

Dacă ați susținut unul dintre examenele noastre, vrem să ne asigurăm că primiți rezultatul cât mai curând posibil. Dacă vă înregistrați pe site-ul nostru Results Service for Candidates

veți putea vedea rezultatele dvs imediat ce acestea devin disponibile. De asemenea, veți primi o notificare pe e-mail în momentul în care rezultatele dvs. au fost deja publicate.

Pentru a vă înregistra pe site-ul Results Service for Candidates, este necesar să aveți Confirmarea dvs de Intrare (sau cel puțin, numărul dvs. de identificare și numărul secret). Fișierul este trimis în format PDF cu una sau două săptămâni înainte de la data examinării. De obicei, fișierele sunt trimise de pe adresa ipopova@alfr.md – Center Exams Manager.

 

1.

Confirmarea de Intrare

2.

Dacă nu găsiți Confirmarea de Intrare sau dacă din greșeală ați șters-o, vă rugăm să ne contactați pe e-mail sau pe pagina noastră de Facebook, astfel încât să vă putem ajuta.

Since we got that out of the way, we can proceed with the tutorial

Pe site vă puteți înregistra din momentul în care ați primit Confirmarea de Intrare de la noi; nu este necesar să așteptați să faceți acest lucru după examen.

Pentru a vă înregistra, veți avea nevoie de numărul de identificare și numărul secret care vor fi afișate pe Confirmarea de Intrare. Dacă nu ați primit sau ați pierdut aceste detalii, vă rugăm să contactați centrul nostru pentru a vă oferi ajutor.

Cum vă înregistrați:

1. Introduceți numărul de identificare și numărul secret. Acestea pot fi găsite pe Confirmarea dvs. de Intrare.

2. Introduceți adresa dvs. de e-mail. Este important ca să fie indicată corect, vă rugăm să verificați ca datele introduse să fie corecte înainte de a continua.

3. Alegeți o parolă și confirmați-o din nou pe a doua linie.

4. Trebuie să fiți de acord cu termenii de utilizare pentru a continua.

5. Alegeți să primiți e-mailuri de la noi. [Acest pas nu este obligatoriu.]

6. Faceți clic pe Trimitere pentru a vă înregistra.

După ce faceți clic pe Trimite, veți primi un e-mail de confirmare a înregistrării. Vă puteți conecta folosind numărul de identificare din Confirmarea de Intrare și parola pe care ați ales-o în timpul procesului de înregistrare.

Rezultatele examenelor pe hârtie sunt, în general, publicate în aproximativ de la patru până la șase săptămâni (2 luni pentru eliberarea certificatului) după data examenului. Rezultatele testelor la calculator sunt publicate în aproximativ de la două până la trei săptămâni (o lună pentru eliberarea certificatului) după examen.

Rezultatele online sunt disponibile pentru următoarele examene Cambridge English. Dacă ați susținut un alt examen, vă rugăm să ne contactați pentru a solicita rezultatele.