Centrul nostru

Alianța Franceză din Moldova este primul centru de examene autorizat unde puteți susține examenul Cambridge English.

La centrul nostru puteți susține întreaga gamă de examene Cambridge și calificări didactice.

Alianța Franceză din Moldova este primul centru de examene aprobat din Republica Moldova, unde puteți susține examenele Cambridge English.

După ce am demonstrat că suntem un excelent centru recunoscut pentru examenele de franceza, în 2013 am primit acreditarea pentru a deveni centru de examene Cambridge English, excelând si în aceasta activitate.

De asemenea, acum suntem recunoscuți de Cambridge English ca Gold Preparation Centre.

La centrul nostru puteți susține întreaga gamă de examene Cambridge (KET, PET, FCE, CAE, CPE etc.) și puteți obține calificări de predare (TKT, Delta și Celta).

Astăzi, peste 25.000 de organizații din 130 de țări din întreaga lume se bazează pe examenele și testele noastre pentru a demonstra competența în limba engleză sau calificările de predare.

Din ce în ce mai mulți studenți doresc să obțină un nivel de engleză avansat pentru a studia, a lucra în străinătate sau pentru a obține cea mai bună notă la limba engleză fără a susține examenul de bacalaureat. Și, de asemenea, tot mai mulți profesori trebuie să fie susținuți pentru a progresa în cariera didactică.

Alianța Franceză din Moldova este primul și cel mai bun centru autorizat din Moldova, unde puteți susține examenele Cambridge English și puteți obține calificări de predare. Suntem bucuroși să vă urăm bun venit la centrul nostru de luni până vineri, de la 8:30 până la 17:30.