placement

Dacă doriți să urmați un curs de engleză general sau un curs de pregătire pentru susținerea examenelor Cambridge la centrul nostru, atunci trebuie neapărat să faceți un test de plasament. Acesta este conceput pentru a determina nivelul de limbă engleză posedat la momentul actual. De asemenea expertul nostru vă va stabili nivelul de limbă engleză posedat în funcție de competența dumneavoastră lingvistică.

Testul este constituit din două părți: test cu alegere multiplă la PC și al doilea test este bazat pe proba orală. În prima parte, va trebui să răspundeți la o serie de întrebări la  computer. Iar în partea a doua, procedura este similară, doar că răspunsurile la întrebări vor fi în formă orală. Întrebările sunt legate de rutina zilnică.

Testul de plasament este de obicei organizat în perioada de înregistrare a cursurilor. Dacă doriți să susțineți testul de plasament în afara perioadei de înscriere la cursuri, atunci testul va fi contra cost. În cazul în care doriți să solicitați testul de plasament, trebuie să vă apropiți mai întâi la centrul nostru (ne puteți contacta la numărul de telefon sau prin intermediul platformei Facebook).

Nu este necesar să vă înregistrați în avans la test dacă veniți în perioada de înregistrare stabilită de centrul Cambridge. Trebuie doar să vă prezentați în perioada desemnată și să susțineți testul – este extrem de simplu! 🙂

Dacă posedați un certificat sau o confirmare a nivelului dumneavostră de limba engleză de la un alt centru, atunci la fel este necesară testarea la centrul nostru, deoarece nivelul care vi s-a acordat poate varia de la scala CEFR cu care lucrăm.

Centrul nostru de examinare autorizat Cambridge English este unul dintre puținele centre din Moldova care funcționează cu Cadrul European Comun de Referință (CEFR). Acesta este un ghid european standard utilizat pentru a descrie competența studenților ce vizează limbile străine, astfel încât este foarte posibil ca certificatul dumneavoastră eliberat de un alt centru să nu respecte aceleași sistem. Expertul nostru folosește Cadrul european comun de referință pentru a stabili un nivel de limba engleză cât mai corect, astfel încât puteți fi sigur că această evaluare va fi obiectivă și justă. Centrul Cambridge English folosește, de asemenea, CEFR pentru a evalua și aprecia studenții care susțin examenele Cambridge, astfel încât susținerea unui curs la centrul nostru vă va ajuta să progresați spre obiectivul dorit.

Dacă doriți să urmați un curs de pregătire a examenelor Cambridge, dar nu dețineți nivelul necesar, vă puteți înscrie întotdeauna la un curs de engleză general, după care engleza dvs. se va îmbunătăți semnificativ și veți fi eligibili să participați la un curs de pregătire pentru susținerea examenelor Cambridge.

Vino la centrul nostru și înregistrează-te la cursurile noastre cât mai curând posibil!

no replies

Leave your comment