tkt

Teaching Knowledge Test (TKT) este examenul de limbă engleză Cambridge adaptat pentru profesori, care cuprinde o serie de calificări didactice care au drept scop să testeze diverse domenii ale predării limbii engleze. Certificatele TKT sunt valabile pe viață și sunt recunoscute la nivel global, și această calificare vă va îmbunătăți cu siguranță portofoliul dumneavoastră.

Partea principală a examenului este compusă din următoarele module:

  • Modulul 1: Limba și contextul învățării-predării limbii engleze (Background to language learning and teaching)
  • Modulul 2: Planificarea lecțiilor și utilizarea resurselor pentru predarea limbii engleze (Lesson planning and use of resources for language teaching)
  • Modulul 3: Gestionarea procesului de predare și învățare (Managing the teaching and learning process)

De asemenea, conține module de specialitate precum:

  • TKT: CLIL (Integrarea conținutului și a limbii în procesul de învățare) (Content and Language Integrated Learning)
  • TKT: Micii elevi (Young Learners)

Fiecare modul durează 1 oră 20 min. și poate fi susținut separat!

Formatul la computer al testului nu mai este disponibil, dar avem vești bune – puteți să solicitați examenul în format hârtie (paper-based)! Asta înseamnă că nu sunt fixate anumite date și puteți susține examenul oricând. O remarcă ar fi ca să veniți la centrul nostru cu aproximativ 6 săptămâni înainte de data pe care ați ales-o ca să vă înscrieți pentru examen și nu uitați să luați o copie a documentului de identitate sau a pașaportului.

Rețineți că trebuie să avem cel puțin 2 candidați per modul ca să fie posibilă deschiderea sesiunii, deci asigurați-vă că vă aduceți și colegii! Dacă 4 sau mai multe persoane vin de la aceași instituție ca să se înregistrează la examen, atunci suntem bucuroși să vă oferim o reducere 🙂

Ca să vă pregătiți de examen puteți descărca mai jos resursele necesare pentru fiecare modul:

Când veniți să vă înregistrați pentru examenul TKT, veți primi un manual gratuit pentru profesori TKT (modulele 1-3, YL, CLIL). Deci, veniți și înregistrați-vă cât mai curând posibil!

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați ipopova@alfr.md

no replies

Leave your comment