balti

Sunteți elev și locuiți la Bălți? Doriți să susțineți examenul Cambridge și să fiți scutiți de examenul de Bacalaureat la limba engleză? Ei bine, avem o veste bună pentru voi!

În fiecare zi, încercăm să menținem excelența calificărilor noastre și să le facem accesibile tuturor elevilor de toate vârstele, din acest considerent ne-am asociat cu IPLT Mihai Eminescu și IPLT Dimitrie Cantemir pentru a oferi aceste examene direct studenților din Bălți.

Prin urmare, ținând cont de parteneriatul nostru, puteți susține următoarele examene în format paper-based (la moment!) direct la Bălți:

  • B2 First (FCE)
  • B2 First for Schools (FCE fS)
  • C1 Advanced (CAE)

Vom desfășura examenele la Bălți, cu condiția că se vor înregistra mai mult de 8 candidați pentru o sesiune de examen. Proba orală va avea loc imediat după probele principale, în aceeași zi.

Pentru o procedură de înregistrare mai accesibilă , am implementat un formular de înregistrare online care vă permite să vă înregistrați de la distanță. Faceți clic AICI pentru a vă înregistra online! (Rețineți că veți avea nevoie de un cont Google pentru a-l completa, deci ne cerem scuze pentru micile inconveniențe).

Instrucțiunile suplimentare despre cum să completați formularul de la distanță pot fi găsite în linkul indicat mai sus.

Vom publica un calendar separat în care sunt prezentate toate datele examenelor care pot fi rezervate pentru Bălți în cel mai scurt timp. Următoare dată pentru examen este stabilită pentru data de 7 Martie 2020 pentru nivelul B2 First (FCE), deci înregistrați-vă cât mai curând pentru a vă asigura un loc la examen! 🙂

Pentru mai multe detalii, contactați ipopova@alfr.md

no replies

Leave your comment