glenn-carstens-peters-npxXWgQ33ZQ-unsplash

Necătând la criza sanitară legată de epidemia Covid-19, întreaga echipă a Centrului Cambridge English, s-a mobilizat de trei săptămâni deja pentru a asigura continuitatea cursurilor la distanță.

Dacă sunteţi deja înscris/ă la un curs

Ar trebui să fi fost deja contactaţi de către profesorul dumneavoastră sau de către managerul de cursuri pentru reluarea cursurilor online. Vă rugăm să verificaţi poşta electronică şi telefonul dvs., pentru că profesorii noştri deja au contactat toţi studenţii şi este probabil că nu aţi verificat mesajele dvs. şi de aceea nu sunteţi informat/ă.

  • Dacă nu ați fost contactaţi sau aveți dificultatea de a vă alătura cursului sau poate încă acesta nu a fost reluat – puteți lua legătura cu noi prin email sau pe pagina noastră Facebook. Astfel, vom lua legătura cu profesorul dvs. pentru a vă oferi toate informațiile utile despre reluarea cursului online.
  • Dacă nu doriți să urmați cursul la distanță, nu vă faceți griji. Totuşi, noi încurajăm toţi studenţii noştri să continue lecţiile online, deoarece nu suntem siguri cât va mai dura această perioadă excepţională, şi dacă veţi lua o pauză prea mare de la curs, veţi uita tot ceea ce aţi învăţat până acum şi va trebui să reluaţi cursul de la un nivel mai jos. Dacă insistaţi că nu doriţi să continuaţi orele online, este suficient să ne expediaţi un email despre aceasta, apoi veți fi transferat la următoarea sesiune corespunzător nivelului dvs. imediat ce vor fi înlăturate restricțiile actuale.(*oricare ar fi numărul de ore care va rămas să îl efectuați din momentul întreruperii sesiunii dvs.) Din păcate, nu vom putea să vă rambursăm banii pentru curs. Indiferent de situație, toate cursurile la care sunteți înscriși vor fi asigurate. Îndată ce devine disponibilă posibilitatea reluării cursurilor fizice, veţi fi contactaţi de noi pentru confirmare.

Pe timpul acestei crize sanitare, Alianța Franceză din Moldova și Centrul Cambridge English își continuă activitatea pentru a asigura misiunea didactică. Vom face tot posibilul să luăm în considerare toate cererile de înscriere la toate tipurile de cursuri. Vom distribui informaţia despre următoarea perioadă de încrieri pe pagina noastră de Facebook şi pe site-ul nostru, de aceea vă rugăm să urmăriţi postările noastre.

Dacă doriţi să vă înscrieţi acum la un curs

Noi încurajăm dezvoltarea continuă şi credem că nu există investiţie mai importantă în sine decât investiţia în studierea unei limbi străine, de aceea vă oferim posibilitatea să vă înregistraţi la un curs online la centrul nostru. Acceptăm cereri pentru înregistrare la cursuri online individuale, semi-individuale şi în grup. Cursurile noastre online au loc prin intermediul platformelor Zoom şi/sau Skype.

Vă rugăm să accesaţi acest link pentru a vă înregistra: https://forms.gle/PQqvrjC8YGzCkxqD7

Reducere excepţională

 În cele din urmă, ținând cont de situația actuală, Alianța Franceză din Moldova și Centrul Cambridge English vor aplica o reducere excepțională de 10% asupra tarifelor cursurilor atât în grup cât și semi-individual oferite online, care vor fi adăugate la reducerile la care aveți deja dreptul, în funcție de situația dvs.

Pentru mai multe informații despre cursurile online și înscriere / reînscriere, vă rugăm să contactaţi ipopova@alfr.md sau dbobina@alfr.md

no replies

Leave your comment