celta logo try

Ce este CELTA?

CELTA este cea mai amplă calificare de predare a limbii engleze din lume. Este calificarea cea mai des solicitată de către angajatori; trei din patru locuri de muncă în calitate de profesori de limbă engleză necesită o calificare CELTA. Dacă doriți să vă convingeți de acest lucru, nu ezitați să căutați pe LinkedIn sau orice alt portal de locuri de muncă și veți vedea că majoritatea angajatorilor solicită o calificare de nivelul 5, care este CELTA.

Indiferent dacă sunteți profesor care își caută un loc de muncă sau doriți să le demonstrați angajatorilor abilitățile de predare pe care le posedați, CELTA este calificarea de care aveți nevoie.

În acest moment, CELTA este disponibilă și în Republica Moldova exclusiv la centrul nostru! Mai mult decât atât, suntem singurul centru de examinare care oferă întreaga gamă de examene şi calificări Cambridge English, pentru elevi, adulţi şi profesori.

Pentru cine este CELTA?

  • Pentru profesori care își încep cariera didactică
  • Vorbitorilor nativi de limbă engleză și vorbitorilor de limbă engleză ca limba a doua
  • Profesorilor cu experiență, dar care doresc să-și dezvolte abilitățile didactice
  • Profesorilor care doresc să călătorească și să predea limba engleză în străinătate

Recomandăm profesorilor care se înregistrează la cursul CELTA să susţină testul pentru profesori Teaching Knowledge Test sau TKT (modulele 1-3), deoarece acestea oferă cea mai bună bază teoretică pentru CELTA. De asemenea, cursul solicită ca profesorii să posede nivelul C1 de limbă engleză. (Dacă susțineți examenul C1 Advanced la centrul nostru, vă vom oferi o reducere pentru cursul CELTA.)

Care este conţinutul cursului CELTA?

Cursul CELTA acoperă principiile unei predări eficiente și vă oferă o serie de tehnici și metode de predare, precum și experiență practică. Puteți obține atât practică didactică, cât și posibilitatea de a monitoriza procesul de predare de către cadre didactice cu experiență, astfel tehnicile observate le puteți utiliza împreună cu elevii dumneavoastră în cadrul cursurilor de limbă engleză.

Formatul cursului:

Cum se face înregistrarea?

Înainte de a începe cursul propriu-zis, veţi fi intervievat(ă) pentru a evalua dacă sunteţi un candidat potrivit şi dacă corespundeţi cerinţelor cursului. Înainte de interviu, potențialii candidați rezolvă o sarcină în scris, în decurs de 7 zile de la primirea acesteia. Dacă sunteți interesat(ă) de curs, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa electronică ipopova@alfr.md sau svitlana@ccienglish.com pentru a primi sarcina pre-interviu. Iată un scurt rezumat al procesului de înregistrare:

Pentru mai multe informații despre costuri, vă rugăm să vizitați secțiunea COSTURI de pe site-ul nostru.

Informații despre plată

Trebuie să menționăm că, odată ce ați decis să vă înscrieți la curs, va trebui să plătiți o taxă nerambursabilă de 200 EUR. În cazul în care vă schimbați opinia mai târziu, această sumă nu vă va fi rambursată. De asemenea, oferim posibilitatea de a plăti cursul în 4 tranșe (suma trebuie achitată până la primirea certificatului dvs., în caz contrar, îl vom reține până la finalizarea plății).

Înregistrarea este deja DESCHISĂ

Dacă sunteți interesat să obțineți certificatul CELTA, atunci acționați cât mai curând posibil! Următorul curs este preconizat pentru perioada de 27 iulie – 21 august 2020, iar locurile sunt limitate!

no replies

Leave your comment