freestocks-org-jUSu0686zDM-unsplash

Poate știți deja că centrul nostru Cambridge oferă cele mai bune cursuri de pregătire din oraș pentru examenele de limba engleză. Anunțăm perioada de înscriere pentru cursurile online de limbă engleză generală Cambridge și pregătire pentru examene, în perioada 18 mai – 29 mai. 

Din cauza situaţiei create de către pandemia COVID-19 şi conform normelor de securitate şi sănătate în vigoare, cursurile vor avea loc online. Ne pasă de siguranţa profesorilor şi elevilor noştri! Pentru cursurile online în grup sau semi-individuale, beneficiaţi de o reducere de 10%! (Ofertă valabilă până la 31 mai)

Oferim o varietate de orare disponibile pentru dumneavoastră, iar perioada de înregistrare se va concentra în special pe cursurile în grup și cursurile semi-individuale. Însă dacă doriți mai multe ore particulare, vă puteți înscrie la un curs individual.

Am conceput metode de predare-învățare pentru a corespunde necesităților elevilor noștri. Prin urmare, puteți alege unul dintre următoarele cursuri:

  1. Clasic (de trei ori pe săptămână – 1,5 ore / lecția)
  2. Moderat (de două ori pe săptămână – 2 ore / lecția)
  3. Rapid (de trei ori pe săptămână – 2 ore / lecția)
  4. Intensiv (în fiecare zi – 2 ore / lecția) [la cerere – în timpul verii și în decembrie]

Pentru a fi plasat în grupul potrivit, în această perioadă de înscrieri, testul online va fi gratuit. Specialiștii calificați vor testa ambele competențe, atât cele scrise cât și cele orale pentru a vă asigura cursul potrivit pentru dumneavoastră. Centrul nostru oferă cursuri serale pentru studenții care nu au disponibilitate să frecventeze cursurile în decursul zilei.

Setul de manuale îl puteți procura de la Educational Centre International Bookshop sau BookPlanet (dacă cumpărați un manual de la BookPlanet și menționați că sunteți student la centrul Cambridge din Alianța Franceză, veți primi o reducere).

Puteți găsi prețul pentru cursurile noastre aici. Înregistrarea este deschisă pentru toate nivelurile.

Înscrierea la curs are loc în mare parte online, pentru siguranţa dvs. şi a colegilor noştri. Pentru a vă înscrie, ne puteţi contacta sau la numerele de telefon + (373) 22 23 45 10/23 72 34 (între orele 10:00 şi 17:00), sau pe pagina noastră de Facebook, sau la una dintre adresele electronice dcretu@alfr.md sau dbobina@alfr.md

Achitarea pentru curs poate fi efectuată prin intermediul online/web-banking sau transfer bancar (în cazul dat, colegii noşti vă vor transmite datele noastre bancare), sau direct la centrul nostru (între orele 10:00 şi 17:00).

Dacă aveți alte întrebări, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon + (373) 22 23 45 10/23 72 34 sau pe pagina noastră de Facebook.

no replies

Leave your comment